Els nostres clients
L’experiència Don Juan per a tots els públics.
Turisme Familiar, Esportiu, 3a edat, Fresh,
d’esdeveniments diversos i de negocis.

 
Turisme 3ra edat

Ens avala l'afecte i fidelitat del turisme Sènior. Dedicació i atenció per a les seves necessitats específiques han fet del Gran Hotel Don Juan un especialista en aquest tipus de client. 
Ball a les 15:00h i a les 21:00h. Complet programa d'animació dissenyat per als nostres clients més actius! i moltes altres ofertes complementàries convertiran l’estada dels nostres clients de l'edat d'or en una experiència inoblidable.

Turisme Fresh (Joves)

Gràcies a la seva privilegiada situació i les seves instal·lacions Don Juan Hotels pot oferir un excel·lent servei als grups de joves i estudiants.
Amb una dilata experiència en aquest sector el nostre hotel acull seminaris, concentracions, jornades estudiantils... 
Vol la millor qualitat per als seus estudiants? No ho dubti la millor opció és Don Juan hotels.

Turisme Esportiu

Don Juan Hotels ha acollit nombrosos esdeveniments esportius de totes les categories. La fidelitat i experiència en aquest camp ens ha convertit en veritables especialistes ja que proporcionem facilitats a nivell de restauració, horaris, concentracions i instal·lacions que ens diferencien clarament de qualsevol altre hotel de la Costa Brava. 
Col·laborem activament en esdeveniments esportius, amb professionals del busseig, atletisme, futbol, etc. La millor opció per a l’esportista, Don Juan hotels.

Turisme de Treball

Gran hotel Don Juan compta amb dues àmplies sales de reunions (consultar diferents muntatges) per a conferències, seminaris, ponències etc. Facilitats tècniques i una atenció personalitzada li donaran aquest toc càlid del que altres hotels no tenen. 
Professionalitat, intimitat i una àmplia oferta complementària seran un encert segur per les seves jornades de treball o Teambuilding. Tarifes immillorables. Així mateix si ha de traslladar el seu equip de treball i necessita allotjament no dubti en contactar-nos.

Turisme Familiar

Don Juan Hotels ofereix una àmplia gamma d'activitats i instal·lacions pensada per als més petits. 
Un complet programa d'animació i un mini club amb monitors que els entretindrà durant tota la seva estada (temporada d’estiu)  proporcionarà a la seva família unes inoblidables vacances plenes de diversió i energia!.

Esdeveniments

Festes Privades, Aniversaris, Casaments, Comiats. Menús fets a mida, salons privats, pàrquing, músics, disseny de minutes i altres, Fotògraf Professional. Servei Personalitzat i Proper. Demana pressupost sense compromís. Pensem per tu.

Reunions

Intimitat, professionalitat, coffee break, suport multimèdia, office service, dinars d'empresa. Staff especialitzat. Atenció personalitzada. Demani pressupost sense compromís.

 
© 2014 Don Juan Hotels · +34 972 36 57 00 · info@donjuanhotels.com | Contactar | Política de privacitat | Soluciones Web2.0    
Gran Hotel Don Juan
 Lloret de Mar
Hotel Don Juan Tossa
 Tossa de Mar
Hotel Don Juan Center
 Lloret de Mar Centre