Onze klanten

 
Seniortoerisme

Wij hebben de genegenheid en de loyaliteit van het Senior toerisme weten te winnen. Toewijding en zorg voor de speciale behoeftes hebben ervoor gezorgd dat Gran Hotel Don Juan zich gespecialiseerd heeft in dit klantentype. Om 15:00h dansen en om 21:00 h een compleet animatieprogramma ontworpen voor onze meest actieve gasten! En onze vele andere aanvullende aanbiedingen zullen het verblijf van onze gasten in de “gouden leeftijd” onvergetelijk maken.

Fresh Toerisme

Door de gunstige ligging en de voorzieningen kan Don Juan Hotels een voortreffelijke service aan jongeren- en studentengroepen bieden. Met een uitgebreide ervaring in deze sector organiseert ons Hotel seminaria, studiedagen... Wilt u de beste kwaliteit voor uw studenten? Twijfel dan niet, de beste keuze is Gran Hotel Don Juan.

Sportief Toerisme

Don Juan Hotels organiseert ontelbare sportevenementen in alle categorieën. De nauwgezetheid en ervaring op dit gebied heeft ons tot werkelijke specialisten gemaakt aangezien wij alle faciliteiten bieden op het gebied van voeding, tijdschema’s, trainingskampen en accommodatie die ons duidelijk onderscheiden van ieder ander hotel aan de Costa Brava. Wij sponsoren sporters, evenementen en werken actief samen met vakmensen in de duik-, atletiek- en voetbalwereld enz. De beste keus voor de sportbeoe

Bedrijfstoerisme

Gran hotel Don Juan beschikt over een ruime vergaderzaal (vraag naar onze verschillende montagemogelijkheden) voor conferenties, seminaria, lezingen enz. De technische voorzieningen en persoonlijke aandacht zorgen voor net dat beetje extra waar het in andere hotels aan ontbreekt. Vakbekwaamheid, vertrouwelijkheid en een uitgebreid aanbod aan aanvullende diensten zullen de juistheid van uw keuze voor het organiseren van uw werkdagen of teambuilding garanderen. Onverbeterlijke prijzen. Moet u uw

Gezinstoerisme

Don Juan Hotels biedt een uitgebreid gamma aan activiteiten en voorzieningen, speciaal voor de kleintjes. Een compleet animatieprogramma en een mini-club met begeleiders die de kinderen tijdens hun gehele verblijf bezig houden, zullen ervoor zorgen dat uw familie kan genieten van een onvergetelijke vakantie, vol met amusement en energie!

Evenementen

Privéfeesten, jubileumfeesten, verjaardagen, trouw- en vrijgezellenfeesten, een speciaal voor u ontworpen menu, privézalen, parkeerplaatsen, muzikanten, de design van menu- en andere kaarten, professionele fotograaf, persoonlijke en vertrouwelijke service. Vraag naar een vrijblijvende offerte. Wij denken voor jou.

Bijeenkomsten

Een vertrouwelijke sfeer, vakbekwaamheid, verzorgde koffiepauzes, office service, bedrijfslunchen. Gespecialiseerd personeel. Persoonlijke aandacht. Vraag naar een vrijblijvende offerte.

 
© 2014 Don Juan Hotels · +34 972 36 57 00 · info@donjuanhotels.com | Contact | Privacybeleid | Soluciones Web2.0    
Gran Hotel Don Juan
 Lloret de Mar
Hotel Don Juan Tossa
 Tossa de Mar
Hotel Don Juan Center
 Lloret de Mar Centre